Adresa

Мајке Јевросиме 51

Београд, Србија.

Радно време

Пон - Пет: 10 - 14

Пријем странака

ЈПОА: НAРОДНИ УНИВЕРЗИТЕТ НИШ

Обука за производњу пекарских производа

2.1 Подаци о програму
Назив програма Обука за производњу пекарских производа
Шифра програма 00006.024.1.0721
Статус Активан
Датум архивирања
Врста активности Неформално образовање одраслих – обуке за стицање квалификације и/или компетенција у складу са стандардом квалификације
КЛАСНОКС 0721 Производња хране
Исправа која се издаје Уверење за делимично остварен стандард стручних компетенција
Назив компетенције
Опис програма Програм обуке је намењен оспособљавању полазника за производњу пекарских производа. По завршетку обуке полазницима се издаје Уверење о делимично оствареном стандарду стручних компетенција за следеће а) Компетенције: - припрема за рад и спровођење хифгијенских, заштитних и еколошких мера у пекарској производњи; - производња пшеничног, мешаног хлеба и специјалних врста хлеба; б) Јединице компетенција: - припремање и дозирање сировина; - припремање и обликовање теста за призводњу пецива и квасног, лиснатог и вученог теста; - обрађивање теста за пециво; - припремање теста за колаче и чајно пециво; - праћење процеса печења пецива од квасног, лиснатог , вученог теста, чајног пецива и колача; - обликовање, сечење, фиоловање теста у зависности од врсте колача; - паковање и складиштење пецива и колача.
Предуслови за упис у програм Најмање ниво 1 НОКС
Додатни предуслови за упис у програм
Трајање - теоретски део (у сатима) 66
Трајање - практичан део (у сатима) 378
Трајање - укупно (у сатима) 444
2.2 Подаци о материјалним условима и квалификацијама реализатора програма
Прописани материјални услови (опрема и наставна средства) – опис За реализацију програма обуке користи се следећа опрема и наставна средства: рачунари, просторије за хлеб, пециво, колаче, пећнице, машине за мешање, пекарски сто са вагом, витрине, хладњаци, ситан прибор и друго.
Квалификације реализатора програма - теоретског дела обуке инж. прехрамбене технологије
Квалификације реализатора програма - практичног дела обуке инж. прехрамбене технологије
Квалификације - стручни сарадник дипл. психологије
Простор
Општина, место, адреса простора МЕДИЈАНА НИШ (МЕДИЈАНА) ТРГ КРАЉА МИЛАНА 8
Ознака дела програма Практичан
Ознака да ли је код послодавца НЕ
Врста власништва (у власништву, закуп...) У закупу
Период закупа - датум до 28.02.2016 - 27.02.2026
Број записника о провери 614-196/2017-15
Простор
Општина, место, адреса простора ПАЛИЛУЛА (НИШ) НИШ (ПАЛИЛУЛА) БУЛЕВАР СВЕТОГ ЦАРА КОНСТАНТИНА 33
Ознака дела програма Практичан
Ознака да ли је код послодавца ДА
Врста власништва (у власништву, закуп...) У власништву
Период закупа - датум до -
Број записника о провери 614-02-01157/2017-12
2.3 Подаци о одобрењу програма, одузимању одобрења и извршеној контроли квалитета
Подаци о одобрењу програма
Број решења о одобрењу 611-00-00640/2017-03
Датум издавања решења о одобрењу 30.10.2017
Назив издаваоца одобрења Министарство надлежно за образовање
Датум истека одобрења 30.10.2022
Подаци о одузимању одобрења програма
Подаци о извршеној контроли квалитета